Обиколката на премиера Бойко Борисов продължава компанията на Томислав Дончев, Николай Нанков и Владислав Горанов. Те са в района на Сливница и пътуват към сръбската граница.
 
Финансовият министър Владислав Горанов се пошегува с водещата на Нова телевизия Диана Найденова, която се завърна в ефир с предаването „Карай направо“.
 


„Аз съм притеснен за Диана Найденова, защото ние с тая джипка ще я бием по рейтинг. Няма да ѝ провърви много“, каза министърът.
 
„От нашата джипка повече новини изскачат“, добави Горанов, който беше гост в предаването тази седмица.
 
Борисов изрази задоволство от видяното на терен.
 


„Не ти ли става драго? 100 години са управлявали. Защо не са го направили? Ние за 10 години само това, което сме построили да остане, пак си заслужава да правим партия. Това са работни места, горива, заплати, обороти. Какво не им харесва?“, попита той.
 
„Хубавото е, че всяка лъжа се опровергава. Малко по-късно, харчим нерви, но се получава“, коментира той спекулациите около финансовото състояние на страната и добрите новини от кредитната агенция „Фич“.
 
„Виждаш ли разлика? Ето, това е при комунистите, това е при ГЕРБ. Може да съм субективен, обаче е вярно“, каза той, изброявайки построените съоръжения от магистралата.


 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!