Председателят на парламента Цвета Караянчева посети няколко населени места в Родопите, където разговаря с хората по актуални въпроси.

В пограничното село Аврен тя обсъди с местните жители въпроси, свързани с цената на хляба и лекарствата, машинното гласуване, добавките към пенсиите, програмите в помощ на работещите и другите антикризисни мерки на кабинета Борисов в условията на пандемия.

„Факт е, че правителството се справя адекватно с усложнената епидемична обстановка и хората оценяват това“, написа Караянчева във фейсбук.

 

В пограничното село Аврен разговарях с местните жители за цената на хляба и лекарствата, за машинното гласуване,...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Събота, 10 октомври 2020 г.

От социалната мрежа става ясно, че тя се е срещнала и с активисти на ПП ГЕРБ в Крумовград, с които е обсъдила и организационни въпроси, свързани с мобилизацията на структурите за предстоящите редовни парламентарни избори през пролетта на 2021 г.

Обсъдени са и актуалната политическа обстановка и стъпките, които предприе правителството за справяне с CОVID- кризата. Цвета Караянчева изрази своето възхищение от топлото отношение, с което са я посрещнали хората.

 

На среща с активисти на ПП ГЕРБ в Крумовград обсъдихме организационни въпроси, свързани с мобилизацията на структурите...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Събота, 10 октомври 2020 г.

„В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха изключително гостоприемно, като своя. Разговаряхме за живота в малките населени места, за трудовия делник на хората и доверието им в действията на правителството за запазването на живота, здравето и доходите на хората във време на пандемия, политически противопоставяния и протести.

Тези прекрасни хора ми дават силата и енергията да продължавам напред“, пише Цвета Караянчева във фейсбук. С гостоприемство и топлота тя е била посрещната и в разположеното до гръцката граница село Егрек.

 

В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха изключително гостоприемно, като своя. Разговаряхме за живота в малките...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Събота, 10 октомври 2020 г.

„Разположеното до гръцката граница село Егрек е райско кътче с уникална природа и невероятно щедри, трудолюбиви и приветливи хора. Възхити ме тяхната спонтанност, връзката им със земята, благият им говор.

Такива истински хора, жители на малки населени места в трудно достъпни планински райони, ме мотивират да не спирам да работя за по-доброто бъдеще на Родопите, пише още Караянчева.



 

Разположеното до гръцката граница село Егрек е райско кътче с уникална природа и невероятно щедри, трудолюбиви и...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Събота, 10 октомври 2020 г.