От Фейсбук профила на Ангел Найденов,

Бившият министър на отбраната и съпруг на Мая Манолова реши да коментира слуха, който се завъртя около бившата обмудсманка вчера. БЛИЦ припомня, че се появи твърдение, че Манолова най-вероятно ще смени Сотир Цацаров начело на КПКОНПИ.

Заради излязлата информация лично Манолова проговори за шефското място в КПКОНПИ.

Ето обаче какво написа бившият министър на отбраната и съпруг на Манолова в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"С любопитство, но без особена изненада следя развитието на слуха, че Мая ще “наследи“ Цацаров... През жълти и кафяви сайтове стигна до уж сериозните и последва дори търсене на реакция от парламентарните групи от управляващата коалиция... И те... с нещо се отчитат! 

Тази схема е известна  отдавна, има “класици“ в развитието ѝ, но нищо изненадващо, като изключим факта, че част от привържениците на новите формации в НС, все пак с тези “номера“ се сблъскват директно от университетските банки...

Никой не иска Мая Манолова за шеф на КПКОНПИ

Та така, дали е имало подобна идея и в чия глава се е родила е без значение! С Мая не е обсъждана от управляващите и Мая никога не е имала подобни амбиции или планове!

Спете спокойно, не се напрягайте и светли празници!".