Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ и оглавява общинската структура на партията в  областния център. Това съобщава „Струма“.

Атанас Камбитов, Снимка: БГНЕС

Камбитов ще е и регионален отговорник, т.е връзката на Изпълнителната комисия на партията с областта, стана ясно от думите на Цветомир Паунов на вчерашното областно събрание. Той говори пред присъстващите общински председатели и кметове на ГЕРБ.

Андрей Новаков продължава да бъде областен председател на ГЕРБ като състава и правомощията на областното ръководство остават непроменени. Паунов е дал  висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е сред най-разпознаваемите евродепутати, организирал успешно множество избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще направят добър екип в името на партията и нейното бъдеще.

Даниела Савеклиева, която беше временно начело на общинската структура ще бъде секретар в областното ръководство. На събранието е било казано още, че „амбициите са големи, ГЕРБ се стабилизира и подготвя за предстоящите европейски избори“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук