Безумни са обвиненията на служебния военен министър към Красимир Каракачанов. Така Юлиан Ангелов от ВМРО отговори на твърденията за нарушения в Министерството на отрабата в периода 2017-2021 г. 

Според Ангелов всички документи по обществените поръчки на Министерството на отбраната са били изрядни, а цените по закон. 

"Целта на служебното правителство е протестните партии да имат по-голям вот. Не всичко е било лошо, както този кабинет се опитва да изкара", каза още той пред БНТ. Бившият депутат от ВМРО напомни, че единствената цел на служебното правителство е да организира честни избори. 

"Надяваме се машините и софтуера да са направени така, че да не могат да се манипулират. Силно притеснително е, че в чужбина, особено Турция, вотът ще е на хартия. Така се дава едно предимство", разкри Юлиан Ангелов. 

"Ще има хора, които ще гласуват за минута, а други за три", коментира представителят на ВМРО краткото време за гласуване, определено от ЦИК. 

"Клякайки на килимчето на Ердоган, ти на кого ще си верен - България или Турция? Пълно безумние и поредното предателство, което извършиха ДПС.

За съжаление, управлението на Ердоган у нас ще се завърне", заяви Юлиан Ангелов по темата за посещението на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в Турция. 

Надявам се, че "Българските патритоти" ще имат голяма парламентарна група в следващото НС, завърши бившият депутат от ВМРО.