Борисов си мисли, че като говори просто, хората са прости и вярват на лъжите му. Този човек разруши това правителство, което беше с много силна опозиция. Той ни обвиняваше, че не сме способни да управляваме България. Беше ясно, че те са импотентна партия. Искат да прехвърлят отговорността за невъзможността си да управляват държавата върху нас.

Това коментира в интервю за "Денят на живо" Искрен Митев от "Продължаваме промяната".

По думите му, Бойко Борисов е осъден лъжец, който е твърдял, че при изборна победа на ГЕРБ цените на бензина ще се намалят, а това не се е случило. "Той ще ви каже, каквото искате да чуете. Органзиирал е хората, които гласуват за него, активирал е фирмите, за да гласуват работниците им за тях. Той взима първия мандат и обвинява "Продължаваме промяната", добави Митев.

Той бе категоричен, че ПП няма да се коалира с ГЕРБ. "Уговорки с хора, които са спъвали държавата 12 години, няма да правим", заяви Искрен Митев. 

Той заяви, че ПП ще направи опит да състави правителство с втория мандат, но едва ли това би завършило с успех. "Редно е България да има правителство, но е много важно да сме реалисти. ПП, БСП и ДБ нямат мнозинство", посочи Митев. 

На този етап ПП нямат кандидат за премиер, тъй като по думите му, все още не се намираме в тази хипотеза. 

"Радев не е моят президент като гражданин. Той ме кара да съжалявам, че съм гласувал за него", коментира още Митев. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук