„Ма*ната ти, на майка ти, на сестра ти, на работата ти, и на счупената ти ш*бана кола, и на тея ла*на, които наричаш изкуство. Майната ти на теб и на приятелите ти, които повече няма да видя никога. Всички, освен кучето ти – е*ете се!“. Този крайно цветист текст е част от песен, която обаче не е пусната по време на тийнейджърски купон, а на... учредителното заседание на ПП „Продължаваме промяната“, провело се в Пловдив вчера. Не, не е шега, уточнява Флагман.бг,

Дали случайно или не, фактът, че хитовото парче на никому неизвестния доскоро GAYLE – “ABCDEFU” звучи по време на толкова важен за несъществуващата довчера партия, управляваща България, е показателен за мнозина.



БЛИЦ припомня, че и друг скандал беляза учредяването на ПП. Премиерът Кирил Петков тегли м*йни и ръси бисери с фадроми за л*йна.



През последните месеци се натрупа доста напрежение сред обществото в България и малко по малко тихият допреди дни шепот, че коалиционният кабинет е пред разпад, сега вече звучи по-скоро като вик, който днес се чу и от ГЕРБ в Добрич.

Скандалът с нецензурната песен на учредителното събрание е последният от редица такива в последните месеци. Буквално вчера стана ясно, че изглежда има разлика в мнението на премиера и кабинета по отношение на Северна Македония, след като външният министър Теодора Генчовска заяви, че има „сериозни различия“ на база националните позиции, които МВнР спазва.

Касае се за договора за добросъседство, изискващ от Република Северна Македония (РСМ) прекратяване на езика на омразата към българите и отразяването на историческата истина в учебниците по история.

Навръх 24 май Петков готви най-голямото национално предателство

Няколко дни по-рано пък министърът на културата Атанас Атанасов взриви България със странно видео от кабинета си, което повдигна въпросите за тестове на депутатите за алкохол и наркотици – идея, която вчера премиерът Кирил Петков „прегърна“ по време учредителното събрание.