ПР-ката на протестите от миналото лято Ивет Добромирова, която преди време скандализира с изцепката, „че всички обичат вагината!“, сега направо срази депутатите от „Демократична България“ (ДБ).

„Минавам само да отбележа... към най-големите демократи не само в България, не само на планетата Земя, но и в целия Космос, че.. не бива да пропускат един важен, да не кажа основен факт - Слави Трифонов, със сценаристите, ИТН и всички останали в тази партия спечелиха демократичните избори в България честно и почтенно. 

Ще повторя специално за най-големите демократи в България, на планетата Земя и Космоса - спечелиха демократичните избори в България честно и почтено. когато ги хулите, плюете, обиждате грозно, не забравяйте тази малка, може би от Ваша гледна точка, но основна подробност, на която се крепи всяка една демокрация - честните избори“, написа Добромирова в личния си фейсбук профил.

„Също така, отбелязвам, че хулите, плюенето и грозните обиди бяха рязко спрели в кампанията преди вторите избори. Тогава Слави Трифонов, сценаристите, ИТН и всички останали в тази партия бяха една от "протестните партии", на които се възлагаха огромните надежди за бъдещия кабинет. 

Нещо повече - по силата на очакванията, че Слави Трифонов, сценаристите, ИТН и всички от тази партия ще надвият ГЕРБ и ще спечелят тези избори, на тях се възлагаха най-големи надежди И останалите две "протестни партии" открито ги споделяха.

За пореден път ще отбележа, че езикът на омразата е най-опасният "фейсбук хулиган". Най-големите демократи в България, на планетата Земя и в Космоса са най-яростни в неговото използване спрямо всички, които те рязко разлюбят. 

Не, пичове, не Ви отива. Това е невъзпитано и грозно, и кара всеки, който може и иска да се замисли с какво сте по-добри от тези, които така грозно обиждате. Иначе претенциите са големи. Уви!

И накрая, но не на последно място - никога и никой не бива да забравя, че при рязкото взимане на завоите има опасност лицето и задните части да се слеят. Excuse my French!“, написа Добромирова.