Лидерът на "ВОЛЯ - Български родолюбци Веселин Марешки днес е на тайна среща в Прага с евролидери, научи БЛИЦ от свои източници. По покана на Марин льо Пен - президентка на френската партия "Национален сбор", политикът с най- висок рейтинг във Франция. Двамата ще обсъждат общите си действия в бъдещия парламент на Европа.

Научихме още, че Марин льо Пен след седмица пак идва в София на събитие на Марешки , за да покаже ясно кого подкрепят европейските националисти и патриоти. От щаба на водачката на "Национален сбор" изтече информация, че новите лидери на Европа, както вече ги наричат много европейски медии, ще се съберат на грандиозен митинг в Милано при изключително популярния италиански вицепремиер и лидер на дясната партия "Лига" Матео Салвини. От България е поканен само Веселин Марешки. 

БЛИЦ припомня, че още през ноември 2018 г .лидерът на френската партия "Национален сбор" Марин льо Пен дойде в София, за да подкрепи участието на "Воля" на Веселин Марешки в евроизборите. "Ние сме с Марешки, защото имаме общи цели и ценности с "Воля", каза заяви тогава Марин льо Пен.