Уважаеми сънародници, 3 милиона от вас гласуваха на референдума, който инициирахме. Сегашната политическа класа много ясно показа на своя суверен, че пряката демокрация въобще не я интересува. Това обяви Слави Трифонов, включвайки се на живо в личния си профил във "Фейсбук". 

"Ние направихме всичко възможно, за да приложим решението на референдума в действия. Единственото, което остана е да създадем политически проект, но и това се случи. "Има такъв народ" ще участва на предстоящите избори", каза още Трифонов. 

"Зад нашия политически проект застанаха качествени и достойни българи. Имам щастието да работя с доказани професионалисти", допълни той. 

Трифонов представи екипа си в сектор здравеопазване, като водещи лица са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология „Стефан Ангелов“ на БАН проф. д-р Андрей Чорбанов и бившият директор на "Александровска", "Доверие", "Панагюрище" доз. д-р. Кирилов", допълни той. 

В сектор икономика той представи като лица на партията "Има такъв народ" икономическият анализатор и експерт Мика Зайкова, финансовият експерт Любомир Каримански и Пламен Данаилов. 

В сектор правосъдие той представи магистърът по европейско и международно право Александър Рашев, Андрей Михайлов и докторът по международно право и магистър по икономика, главен асистент в Софийски университет - Паунита Петрова.

В сферата на образованието в партията на Трифонов отиват Светослав Георгиев и Пламен Николов. 

В сектор туризъм той представи експертът с насоченост дигитален маркетинг Мирослава Колева, бакалавърът и магистър по икономика и маркетинг Ивайло Кожухаров и завършилият икономика в Швейцария Виктор Гетов.

В сектор земеделие Слави Трифонов представи ветеринарния лекар и единствен ветеринарен одитор към ЕК досега и експерт по безопасност на храни Цветанка Войнова, адв. Пламен Абровски и инженера по горско стопанство Данаил Найденов. 

В сферата на енергетиката шоуменът е поставил енергийния експерт и консултант в преноса и разпределение на електрическата енергия Благой Голобарев, енергийния експерт и бивш шеф на НЕК Иван Хиновски и главен асистент и д-р по икономика и магистър по икономика в Пекинския университет - Теодора Пенова.

В спортния сектор ще бъдат световният шампион по шах Антоанета Стефанова,  адвокатът по спортно право Радостин Василев и треньорът на националния отбор на България по хокей на лед Станислав Кънчев. 

В сферата "вътрешен ред и сигурност" Трифонов представи бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, експерта по сигурност и преподавател в НБУ проф. Николай Радулов и експертът по сигурност Радослав Бойчев.

"Изборите са на 4-ти април и ние сме готови. Аз ще бъда водач на листата във Варна или Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши Трифонов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!