Продуцентът и фотограф Виктор Димчев изригна с гневен пост заради блокадата на АМ "Тракия".

Както БЛИЦ вече съобщи, активисти на "Системата ни убива" в компанията на вечния протестиращ Йоло Денев и разжалвания архимандрид Дионисий се опитаха да блокират част от скоростната отсечка при входа на тунелите Траянови врата посока Бургас. Движението по посока Бургас бе затруднено. 

В личния си фейсбук профил фотографът, който стана известен със снимките от последните протестите и броенето на хората, участващи в тях, пусна и фотос от днес от магистралата.
"Иронично или не, точно 31 души от Братството на почтените затвориха за кратко магистрала Тракия като предизборно събитие на открито по време на пандемия.

Километри турски тираджии изчакват храбрите 31 последни ветерани от протестните многомилионно множество да си изиграят цирка.

Ведро доказателство, че бъдещето предстои и то ще включва подобни зрелища. Подозирам, че на някакъв етап ще почнат да вадят разни хора от по-шикозните возила, в името на народа, разбира се.

На финалната обиколка преди основните компроматни пушки гърмят първо цирковите.

Ако подкрепяте подобни маймунджулъци, гласувайте с номер 31, моля.", написа той.

Веднага под поста му се заредиха и коментари на потребители:

 

 



 

Иронично или не, точно 31 души от Братството на почтените затвориха за кратко магистрала Тракия като предизборно събитие...

Posted by Виктор Димчев on Saturday, 27 March 2021