Народният представител Христо Петров, по-известен като рапъра Ицо Хазарта, отваря първата си приемна в Бургас. Срещата с граждани ще се проведе утре, 17 декември, в клуб “Fabric” срещу скромната лепта от 10 лв. на всеки посетител, пише "Флагман".

Все още има свободни места, но макар в Народното събрание да не се изисква зелен сертификат, за да посетите шоуто, ще трябва да си набавите такъв.

Ето какво съобщиха от клуба на своята страница, за да поканят бургазлии:

„Той успя и вече си имаме човек в Парламента!

Ицо Хазарта идва за първия си парламентарен контрол във Fabric Club Burgas, откакто бе избран за народен представител.
Очаква ни поредното #BlackParty с традиционно добрия DJ Pokera!

На сцената с Ицо Хазарта ще са DJ Alexander Kostadinov и красивите момичета от балет NOVA.“

Рапърът влезе в Народното събрание от най-големия район в страната - София 25 МИР, където победи лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на БСП Корнелия Нинова.

А за пръв път, откакто е в ролята на законотворец, Ицо Хазарта излезе на сцената още часове след откриването на 47-ото Народно събрание и полагането на клетва върху Конституцията. Концертът бе на 3 декември в старата столица Велико Търново. В тамошна дискотека стотици рапираха на „Имам човек“, „Само споко“, както и големите хитове на „Ъпсурт“ като „Колега“, „Втора цедка“, „3 в 1“ и т.н., и т.н.

Според решение на Конституционния съд от 1993 г. народните представители не могат единствено да заемат длъжности във фирми, както и не трябва да са вписани в държавни дружества и/или институции. Те обаче имат право както да преподават, така и да осъществяват творческа дейност. А не е ли Ицо Хазарта творец?