Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее. Това заяви Стефан Данаилов в ефира на bTV по повод завръщането му на сцената след преживяната операция.

Това, което преживях, на никого не го пожелавам. Много болка много нещо. После тези прекрасни доктори ме ошашавиха и съм бил в нетрезво състояние“, обясни Ламбо. Той се обърна и към Хекимян като обясни, че тепърва ще се възстановява.

„Как, бре братко, то ще ме боли много дълго време. Лекарите казват: „Не клякай, не сядай“. Спомням си как подадох ръка да си взема лекарствата и в един момент, нали имам проблеми с Паркинсона, краката ми вместо направо, те спряха и Ламбо 130 килограма - пляс на земята“, спомня си актьорът.

Той ще излезе на сцената още тази вечер. „И по нататък на 12-ти играя в Русе и след това отивам пак на чичо доктор, че няма как. В тази болница, в която бях приет, с такова уважение ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше“, разказва още Данаилов и допълва


„Аз съм с подписка. Те не бяха съгласни и аз се бях подписал, че поемам всякаква отговорност. На 77г. ще стана, луда глава, много добре знам, че адреналинът помага на всичко. Усетя ли публиката, забравям всичко“, посочи още той.

Данаилов коментира и предстоящите избори.

„Няма такъв случай, в който да не съм се включил. Аз наблюдавам процесите. Ситуацията главно в София ме вълнува. И тук аз съм вече вдовец. Един вдовец гледа главно жената вече. И двете дами, са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по-различен начин“, уточни Данаилов.

„Фандъкова сега като я видя по телевизора я виждам колко е уморена, рутината също пречи. И каквото и да се случи все едно някой друг го прави. Аз казвам, че съм я харесвал, но винаги съм бил против нея, естествено защо“, уточни той.

По-късно Данаилов се поправи. „Манолова най-малко може да ти изглежда уморена. Мая иска да върши работата. Като омбудсман къде ли не отиде. Опасно е да не подкара по схемата Фандъкова – Борисов.

Тя трябва по свой начин да решава проблемите. И понеже аз бях човек, който на времето каза, че тя не става за президент. Аз съм за Мая Манолова и за нас за Левицата за кандидат за кмет на София“, посочи той и допълни.

„И една забележка, аз се плаша от екзалтираните жени. Елена Йончева прекали и на изборите и Корнелия Нинова прекали и загубихме“, коментира още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!