След като президентът атакува словестно премиера, коментарите по темата не стихват. Депутатът от ГЕРБ Тома Биков също изложи своето мнение.

"Румен Радев все повече стои извън политическия контекст и превръща президентството си в лична драма. Това е аматьорско поведение, което не подхожда на един държавен глава", коментира той във фейсбук.

Според Биков са неоснователни и заканите за служебно правителство. Депутатът смята, че Радев не осмисля значението на служебен кабинет.

"И още нещо - ако махнем заяжданията на Радев с Борисов от дейността му, ще видим, че през последните 3 години Радев не е свършил нищо", добави още Биков.

Атаката на Радев срещу премиера дойде малко неочаквано. Държавният глава нападна Борисов, че контролира службите и знае за подслушванията срещу президента. От своя страна премиерът запази спокойствие и каза, че се заклева във внуците си, че няма общо със СРС-тата. Даже Борисов се здрависа с Радев на конференция на КНСБ по случай 30 години от създаването на организацията