От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах, че там са направили някаква морална милиция и искам да ги сигнализирам. Предполагам, че още днес ще свикат пресконференция. Това каза пред камерите на bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
"Искам да подам сигнал до моралната милиция за община Брегово, където кметът е от БСП. Цялата рода на кмета работи в детската градина. Да, Брегово е малко населено място, но това най-вероятно са всичките работни места и те са заети от роднини на кмета и на депутат от БСП. Модата е тези сигнали да не се дават в прокуратурата, а в моралната милиция на "Позитано". От БСП хвърлят само някакви празни твърдения в пространството, но не са предали нищо в прокуратурата, възмути се депутатът от ГЕРБ. 
 

"Нашите хора навсякъде подадоха оставки, а кметът на Хасково си седи и Елена Йончева не му иска оставката. Тя вчера беше снимана да се среща със скандалния бизнесмен от Хасково, заради когото избухна всичко. Не знам дали това е скандал и престъпление. От БСП имат една единствена цел - да замъглят успехите на правителството, защото вчера излязоха данните, че България е четвърта в ЕС по икономически растеж", разкри Биков.

БЛИЦ припомня, че първи показа скандалните кадри, на които Йончева се среща в заведение с добилия печална слава бизнесмен от Хасково Иван Стаматов.