Бившият вътрешен министър Младен Маринов рядко показва сериозни емоции, но явно има и изключения.

Както БЛИЦ писа един от лидерите на ГЕРБ остана много впечатлен от реч на младата финансистка Йоана Рашкова, която е в листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София-област.

Медията ни успя да се добере до въпросната реч, която разтърси Маринов.

Ето какво казва развълнуваната Йоана пред симпатизанти:

„Здравейте, радвам се, че сте тук с нас. Много се притеснявам, но пък си имам много приятели!

Казвам се Йоана и живея в Своге, развивам се като финансист в сферата на компютърните технологии. Закърмена съм с дясната идея от малка. Помня как моите родители ме водеха на митинги на СДС. Опитът ми ме научи, че за да съм успешна, трябва да се приспособявам бързо в обстановката и да действам целенасочено.


Младен Маринов изумен от млада финансистка в редиците на ГЕРБ СНИМКИ

През последните два месеца ГЕРБ показва именно това, че има способността да се учи от грешките си, да се променя скоростно и да спечели отново! Благодаря за признанието на местната структура на ПП „ГЕРБ“ да представлявам моя роден град Своге и да бъда номер 6 в листата с кандидати за народни представители от МИР 26 – София област.

Имам една мечта – Своге да се превърне в по-сигурно място за живеене, сигурно като възможности за младите хора, за да създават своите семейства тук и да се развиват тук! Като народен представител ще работя затова заедно с моя отбор тук до мен. За мен е чест да бъда част от най-силната листа за София област. Време е да въведем ред в хаоса с нови сили!“