„Моля ви се, прекалявате в агресията срещу четите на Христо и Мая“, това написа фотографът и продуцент Виктор Димчев.

БЛИЦ уточнява, че думите му идват часове, след като се появи скандалното видео от нощния протест в София, на което сикаджия Димитър Ламбовски докладва на Христо Иванов за разговор с Маджо, а проваленият министър притеснено му казва: „Шшшшт… Тихо! На живо сме!“.

„Напълно изключено е Маджо, Божков, Василев, Бобокови, Миньо или някой от другите застрашени олигарси да плаща за обществена дейност и политика“, продължи Димчев в статус в личния си фейсбук продбил.

„Не разбрахте ли, че пари вземат само лошите, а богатите хора не са лоши хора?

Не ви ли стана ясно, че корупцията свършва в мига на оставката, а онова, което следва, са други работи и са си ОК?

Ако не се сещате защо, Борисов ви го каза няколко пъти“, написа Димчев, който от самото началото на протестите изчислява по колко точно хора има на демонстрациите.


Под статуса му се появиха доста интересни коментари. Ето част от тях:

„Корупцията има две страни: даващ и получаващ. Махаме получаващите, не ми е ясно обаче к,во правим с анонимните даващи? Народ ли ще си внасяме от някъде? Всъщност вече си имаме внесени 500 000 руски фирми“; „Очевидно не е ясно, че след #оставка, няма и да осъмнем всички богати и щастливо преродени“; „Всичко е така. Броени дни до пълния рай. А някои не можаха и за 800 дни да ни оправят. Аматьори, сър!“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!