"Наглите" са извършили 19 престъпления. След като беше неутрализирана тази група, отвличанията спряха. Това заяви в ефира на Нова телевизия председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Цветан Цветанов се ядоса на водещата на сутрешния блок на телевизията Ани Цолова, която дръзна да прекъсне мисълта му, докато коментираше случая с "Наглите".

"За да открием парите на "Наглите", трябва да имаш достатъчно факти. Нямахме факти, за да ги открием. Те в момента може да разполагат с тях", заяви още политикът.

"За да има ефективност, ние като водачи трябва да променим манталитета си. Когато бях в Бургас, предишният ден едно младо момиче, пътувайки към София, след знакът с камерата е увеличила скоростта на автомобила и след 500 метра е загинала на място. Искаме да премахнем тези знаци", категоричен е вторият най-силен в ГЕРБ.

БЛИЦ припомня, че съдът на Калоян Топалов, станал известен като магистрата пипало на октопода в Темида, е взел скандалното решение за предсрочното освобождаване от затвора на страховитата банда за отвличания "Наглите". 

По време на разказ за срещата му със семейство, похитено от страховитата група за отвличания, Цветанов дори се натъжи и просълзи.

"Направих среща със семейството на две жертви. С майката са блудствали, двете дъщери са били изнасилени, бащата пребит почти до неузнаваемост", разкри още той.