Кандидатът ни за кмет на Бургас, известният хирург д-р Бойко Миразчийски, ще наложи нов модел за управление на град Бургас. Това каза на многолюдна среща с избиратели в Бургас Валери Симеонов, лидер на НФСБ. На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници, активисти и доброволци на партията, близки и симпатизанти.

На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници, активисти и доброволци на партията, близки и симпатизанти.

По думите на Симеонов, д-р Бойко Миразчийски е човекът, който с безпощадния си скалпел ще изреже корупционните схеми и кръговете от приятелски фирми на сегашната власт в общината. Той знае как да го направи, той може да го направи, защото е доказал своите качества и умения като ръководител на най-голямата болница в Югоизточна България.

По-късно на препълнения площад в с. Дебелт Симеонов призова избирателите да подкрепят за трети мандат най-успешния кмет на най-голямото село в областта – Иванка Ангелова, която е направила много и има сериозна програма да продължи с мерките за благоустрояване, чистотата и сигурност в населеното място.

Валери Ангелов, кандидат за кмет на община Средец и водач на листата общински съветници, представи идеите си за подобряване на здравното обслужване и подкрепа на бизнеса чрез общински гаранционен фонд, антикорупционни и антимонополни мерки.

Предизборната кампания завърши с красивите изпълнения на ансамбъл „Странджа“, които зарадваха всички присъстващи.