По-рано днес в свое изказване лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти" Валери Симеонов нападна остро пиарката на колегата си Красимир Каракачанов. Съпругът й Цветелин Анев обаче не остана безучастен след репликите от страна на патриота.
В профила си в социалната мрежа той отвърна на министъра по демографията:

"Няма как да не реагирам остро на критиката, че моята съпруга ще развали коалицията и едва ли не стабилността в държавата от човек, който е безсилен пред перспективата, че ще стане господин никой /да, с малка буква/ след има - няма един месец. Този човек, потъвайки стремглаво се опитва да оправдае неспособността си да управлява с успехите на други хора, а именно колко много участия в медиите имат коалиционните партньори от ВМРО и Атака. Защо обвиняваш успехите на другите за твоите неуспехи? Няма да влизам в просташкия му изказ и да отговарям на неговото ниво да го наричам с обиди, които той не може да разграничи дали използва за Пешо - съседа от кръчмата до родната му къща на село или патриарха на Русия. Ще кажа само - не ти се получават нещата - примири се. Вземи си поука. Оттегли се от политиката. Има и други неща, които може да правиш. Гледай овце, кози, крави. Послушай моя съвет навреме. Направи го сега доброволно или, ако искаш изчакай един-два месеца, но по позорен начин. Беше ми много неприятно! Сбогом!

P.S. На твое място не бих слагал в автобиографията си, че си бил зам. министър-председател. Някой ден ще ми благодариш за този съвет/наум, защото не искам да си говоря с теб никога!/

P.S.2. Уважавам институцията, но няма как да говоря на Вие на някой, който няма никакво уважение, нито към институции, нито към религия, нито към труда на нормалните хора! Затова за мен си с малка буква!"