Правителство постига успехи по отношение на доходите на хората. Това заяви лидерът на НФСБ и заместник-председателят на НС Валери Симеонов по БНТ.

На коалиционен съвет беше решено, че подаването на оставка на кабинета би довело до загуби за държавата и се обединихме да завършим мандата на управлението, така както са решили избирателите. Абсолютизиране на желание на хората които не са във властта не приемам, каза лидерът на НФСБ. Симеонов не споделя мантрата за нечестни избори. Винаги всяко управление плаща висока цена.

Нормално е да се плати някаква цена, но ще разберем през март следващата година. Някакви предсрочни избори са в ущърб на държавата, каза Симеонов. В последните години имаме стабилно прогресивно развитие. Влязохме в чакалнята на Еврозоната, повишиха се доходите.  Добрите резултати остават в сянка в крясъците и протестите.

Никой не донесе една декларация за среща, каза Симеонов относно протестиращите. Има грозни сцени относно хората, които показват реда, подчерта лидерът на НФСБ. Той е на мнение, че се тероризира столицата два месеца. Относно върховенството на закона Брюксел разбира даване на повече права на лесбийки, травестити, неща, с които ние патриотите не сме съгласни, каза Симеонов.