Очаквам всекидневни компромати, като тези със снимките на Борисов. За съжаление такава ще бъде кампанията оттук нататък. Това заяви в телевизионно интервю депутатът от ВМРО/ Обединени патриоти Александър Сиди. 

Народният представил от патриотите коментира коалиционните скандали, НСО и новосъздадената ѝ паралелна структура. 

"В една коалиция винаги има разминавания. Подразни ни, че ГЕРБ в последния момент взе ново решение, след като поправките за доброволните отряди са се обсъждали вече. В крайна сметка в доброволните отряди няма далавера, те ще помагат на хората. Ще внесем текстовете отново", каза още Сиди.

"ДПС вдигнаха скандал, затова и ГЕРБ се оттеглиха от текстовете. ДПС дори не са чели текстовете за доброволните отряди, които сме изготвили заедно с ГЕРБ", разкри депутатът от ВМРО. 

"НСО е една остаряла структура от времето на комунизма. Ние бяхме "за" разформироване на службата за охрана. Навсякъде по света МВР-тата пазят първите в държавата, защо трябва да имаме отделна структура, която харчи милиони.

Не смятам, че трябва отделна структура, която да пази политиците ни", каза още Сиди по повод новата Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" (ГДЖСОБТ).