Иронизирам често Цветан Цветанов, но той не се засяга. Той се опитваше да сплотява групите. Това заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

„Цветанов стана жертва на американски сблъсък на българска територия. Все пак компроматите дойдоха от американско радио. Бойко Борисов трябва да потърси пряка връзка с Тръмп, защото двамата имат едни и същи интереси. На посещенията си в САЩ Цветанов се свързва повече с хора, по-близки до Обама, отколкото до Тръмп“, каза още Сидеров.

„ГЕРБ могат да си направят изборите и без и с Цветанов. Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов. Но така премиерът запази партията си и общия имидж, не може без щети“, допълни той.

„Народът е чувствителен относно луксът и имотите. Често сделките за имотите на хората във властта за законни, но и морално укорими. Не всички в политиката и съдебната система са с по-евтини жилища, но накрая на цялата гилдия се слага етикет“, коментира лидерът на „Атака“.

"Мисля, че е ясно, че от малката коалиция няма да сме заедно на евроизборите. Има страх, че третата партия ще бъде изолирана. Поради неприемливостта на НФСБ ще се явим отделно на евроизборите. От НФСБ казаха "не с Атака". Много се различаваме", разкри Сидеров.

"За евролистата на "Атака" аз няма да се кандидатирам. Ще предложим млади, нови и интелигентни лица да кандидатстват за представители за евроизборите. Чрез моята телевизия и пускане на смс, зрителите ще изберат еврокандидатите", завърши Волен Сидеров.