Викторио Александров, който уби приятелката си и едногодишното им дете Никол, е следял всяко действие на половинката си Дарина Министерска чрез тайно инсталирано от него приложение към мобилния ѝ телефон, разкриха криминалисти, цитирани от „Уикенд“. Според думите им, ликвидираното младо момиче едва ли е знаело, че е било шпионирано.
 
Викторио подарил мобилен апарат на Дарина за последния ѝ рожден ден като тайно инсталирал шпионски софтуер, чрез който можел да вижда от своя телефон с кого разговаря любимата му, с кого си пише и даже къде се намира. „Ревнуваше я и от сянката ѝ и искаше да знае всяка нейна стъпка. Заради това често ставаше обект на подигравки във фирмата“, разказват колеги на Викторио от „СОТ 161“.

Както БЛИЦ съобщи, приятел на Дарина разказа, че тя се чувствала изключително потисната в присъствието на приятеля си, а той самият имал много мрачно излъчване. 
 
Според една от версиите на криминалистите, агресията у Викторио се дължала на прием на некачествени анаболи и стероиди. Той бил маниак на тема фитнес и прекарвал всеки ден поне по 2 часа в залата.

Разследващите на изключват варианта той да е бил дрогиран или под въздействие на някои  незаконни препарати, ползвани от фитнес маниаци.
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ