Цяла България е потресена от шесторното убийство, станало в новогодишната нощ в Нови Искър. Страхът от неизвестното местоположение на убиеца Росен Ангелов обаче не е само у хората, които живеят в района, в който го издирват. 

Заради добрата си физическа подготовка и фактът, че познава добре района, хората се плашат, че килърът може отдавна вече да не е в областта, а много далече.

В същото време наш читател изпрати на редакционната ни поща сигнал, че името Росен Желев Ангелов фигурира в документи на училище в Добрич.

В сайта на СОУ Д. Талев това име е посочено в списъка на настоятелите на школото. Вероятно се касае за дублаж на имената, но все пак родното село на убиеца е сравнително близо - балчишкото село Змеево.


Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!