Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в района между радомирските села Бърнарево и Николово. По коса, останала по пътната чанта, станало ясно, че жертвата е Антониа Гервазиева.

Това пише "Телеграф", като се позовава на разследващи. До разплитане на случая, който е досущ като сценарий от книга на Стивън Кинг, се стигнало след като бащата на убиеца признал, че е помогнал на сина си да закопаят тялото.

30-годишната Антониа, която е родом от село Копаница, беше обявена за издирване през февруари, въпреки че изчезва мистериозно още на 7 януари. Близките й споделили, че тя има приятел - Любомир, с който живеела на семейни начала.

Според техни съседи и двамата употребявали наркотици. Изведнъж Тони, както я наричали всички, сякаш потънала вдън земя. Любомир обяснявал, че се е върнала при семейството си. След няколко месеца и той изчезнал.

Майката на убитата и накълцана Антония: Чух се с приятеля й на 7 януари и после...

Оказало се, че замина първо в Италия, а след това се прехвърлил във Франция.

Преди около 10 дни в полицията отишъл бащата на Любомир. Възрастният мъж не можел повече да търпи и споделил пред разследващите в Радомир къде е заровен трупа на Тони. Той завел ченгетата до мястото и те останали изумени.

Куфарът, в който било скрито тялото, предварително сложено в чувал, действително бил там. От Гервазиева обаче останал единствено скелет и малко коса. Именно тя била достатъчна, за да се докаже самоличността на жертвата.

По-късно се установило, че тя е удушена. Таткото на Любомир споделил и какво му е казал след убийството. "Стана беля, татко, помогни ми", били думите на убиеца, след което двамата заедно скрили трупа.

Очаква се за Любомир да бъде издадена европейска заповед за арест и да бъде докаран у нас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!