Полицията откри мотора на убиеца на Станка Марангозова. Машината беше извадена от водолази от езерото край софийското село Чепинци, пише "Монитор".

На мястото има много полиция. Именно с този мотор килърът избяга след като екзекутира бизнесдамата през октомври миналата година.

Както БЛИЦ съобщи, при акция в столичния кв. "Левски" във вторник бяха задържани двама души.

Има трети, който се разпитва и предстои да се прецени дали да бъде задържан и дали да му бъде повдигнато обвинение. Смята се, че и тримата са съпричастни като преки изпълнители на убийството.

Само в БЛИЦ! Стана ясно с какво оръжие е разстреляна фараонката Марангозова! ВИДЕО

От двамата задържани единият е точно физическият извършител, а вторият е бил човек, който му е осигурявал възможност бързо да се оттегли от мястото на инцидента.

Станка Марангозова беше застреляна през октомври миналата година пред дома й, в близост до Окръжна болница. Докато паркира автомобила си, тя беше застреляна от моторист, а тялото й беше открито от мъжа, с когото тя живее на семейни начала.
Извършителите на убийството на Станка Марангозова са задържани тази сутрин, съобщава БНТ. Марангозова беше застреляна в колата си от моторист, през октомври 2019-а година. За акцията на Специализираната прокуратура и Столичната полиция в района на кв. "Левски", съобщи първо БЛИЦ. Двама са задържаните за убийството, сред които и мотористът, който според събраните доказателства най-вероятно е стрелял по Станка Марангозова. Има трети, който се разпитва и предстои да се прецени дали да бъде задържан и дали да му бъде повдигнато обвинение. Смята се, че и тримата са съпричастни като преки изпълнители на убийството.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ediniyat-ot-zadrzhanite-za-ekzekutsiyata-na-faraonkata-marangozova-e_news746784.html


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ