Увеселителното стриптийз шоу в клуба в центъра на Пловдив било само параван, зад който се извършвали платени секс услуги. Това каза наблюдаващият прокурор по делото Димитър Пехливанов, пише „Марица“.

Тъй като мярката се гледа при закрити врати, той посочи, че съдът е оставил задържаният Аксел С. в ареста. Решението може да се обжалва, като в такъв случай мярката ще се гледа пред Окръжния съд на 30 март, в 15.30 часа. 

„Взетата мярка ни удовлетворява. Говорим за деяние с висока степен на обществена опасност, за което се предвижда тежко наказание. Освобождаването му от ареста би осуетило правилното разследване по случая“, каза прокурор Пехливанов. 

На въпрос дали арестуваният Аксел е имал съучастници в тази дейност, обвинителят отговори уклончиво, като посочи, че разследването продължава с пълна пара и че от прокуратурата са набелязали конкретни действия, които следва да се извършат. Обвиняемият не давал обяснения. 

„По всяка вероятност ще разследваме всички обстоятелства, които касаят този въпрос. Но няма как разследване на няколко дни да покрие всички аспекти и да отговори на всички въпроси“, добави Пехливанов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук