"Не търсете Янек Миланов в язовири и водоеми, вероятно той е убит и заровен някъде в местността Яребковица над село Крайници", това каза дупничанин, който от близо 20 години живее далече от родния си град и България.

Край! Повече няма да търсят Янек

В Яребковица са заровени още поне десет от жертвите на Галевците, пише в. Монитор.

"Васил Каплата и Стъклето са изваяни престъпници, Янек е тяхна жертва, защото е имал неблагоразумието да се влюби в бившата жена на Каплата. Убийството е добре премислено и организирано", казва още мъжът.

Дупничанинът изрично пожела да не се споменава името му, защото преди години е бил пребиван точно от тези двамата, Стъклето и Каплата. Това го е накарало да избяга далече от България.

"Престъпното его на двамата е много голямо. Те забавят, но не забравят в отмъстителността си", казва мъжът.

Накрая дупничанинът потвърди, че местността Яребковица е гробница на над десет убити от бандата на братя Галеви. Някои от тях, даже са изгаряни в предварително изкопаните ями.


Местността Яребковица над село Крайници


Убит е и заровен някъде! Съседи се тревожат за Янек, изчезнал след свада с гард №1 на Братя Галеви

"Това се знае от целия град, но хората се страхуват и не смеят да коментират убийствата", каза дупничанинът.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес шефът на Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) старши комисар Николай Хаджиев издаде горещи детайли около издирването на Янек, а криминалистът Ботьо Ботев заяви, че най-вероятно дупничанинът е убит.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!