Знаеш ли, че часът на раждането ти влияе на характера ти? Някои вярват, че този момент определя съдбата, уменията и личността ни. Провери дали това е истина с нашата статия, пише dama.bg.

Ако не знаеш кога си родена, време е да се обадиш на майка си!

Ако си родена между полунощ и 2:00 ч.
Чувстваш се по-спокойно в добре познати ситуации. Винаги търсиш стабилност и сигурност, затова някои те смятат за резервирана и студена. Всъщност те грешат, защото ти си личност, която иска да научи и насърчи околните да живеят етично и позитивно. Семейството ти винаги е на първо място.

Ако си родена между 2:00 и 4:00 ч.
Ти си любопитна, вечно търсеща нови предизвикателства. Славиш се с пъргав ум и харизма. Вярна приятелка си. Обичаш да четеш, да пишеш и да пътуваш, предпочиташ по-нежните и красиви спортове.

Ако си родена между 4:00 и 6:00 ч.
Трябва да се научиш как да отстояваш себе си. Загрижена си за околната страна и бъдещето на нашата планета. Обичаш да помагаш на хората около себе си. Безнадеждна романтичка си, но понякога във връзките си се държиш като голям инат.

Ако си родена между 6:00 и 8:00 ч.
Ти си създадена да бъдеш творец и ще се чувстваш най-добре в креативна работна сфера. За теб е важно да се чувстваш оценена и имаш високи изисквания към себе си. Имаш постоянна нужда от одобрение. Ти си родена да бъдеш лидер, но понякога можеш да прекалиш с манията ти за контрол.

Ако си родена между 8:00 и 10:00 ч.
Много си чувствителна. Обичаш спокойните дейности като медитацията, защото те карат да се чувстваш преродена и в мир със себе си. Нямаш против да прекарваш много време сама, защото не търсиш световна слава, нямаш амбиции за величие. Предпочиташ да служиш на другите и да носиш мир и хармония на околните.

Ако си родена между 10:00 и 12:00 ч.
Ти си много социална личност, но за приятели търсиш хора, които споделят интересите ти. Добър отборен играч си и умееш да сплотяваш околните. Винаги търсиш нови приятели и нови преживявания.

Ако си родена между 12:00 и 14:00 ч.
Ти си амбициозна и отговорна личност, която може да се справи с всяка задача. Искаш да ти се възхищават, но трябва да внимаваш, защото професионалната ти амбиция може да съсипе личния ти живот.

Ако си родена между 14:00 и 16:00 ч.
Ти си много активна личност, която обича приключенията. Ненавиждаш рутината и сигурността, затова постоянно търсиш нещо ново. Искаш да разшириш хоризонтите си и непрекъснато търсиш отговори на най-сложните философски въпроси.

Ако си родена между 16:00 и 18:00 ч.
Ти си позитивна и енергична личност, която иска да разгадае житейските мистерии. Често се страхуваш да отвориш душата си пред някого и да споделиш чувствата си. Нищо не приемаш за даденост, особено доверието и любовта.

Ако си родена между 18:00 и 20:00 ч.
Ти притежаваш много специална дарба – умееш да разгадаваш чувствата и нуждите на околните, защото лесно се поставяш на тяхно място. Избягваш конфронтациите и не съдиш никого, ти приемаш живота такъв, какъвто е.

Ако си родена между 20:00 и 22:00 ч.
Ти си невероятната актриса в поддържаща роля, която ти подхожда напълно, защото не искаш да бъдеш в главната роля, за теб е достатъчно да помагаш на другите. Ти си перфекционистка и не обичаш да правиш грешки, затова се радваш, когато другите оценяват работата ти.

Ако си родена между 22:00 и полунощ
Много добре познаваш себе си и знаеш какво искаш от живота. Ти сияеш от радост и жизненост. Притежаваш креативност и се стремиш към внимание и слава. За да постигнеш целите си, ти винаги даваш всичко от себе си.