Шеф Иван Манчев ще тръгне на обиколка из българските училища, за да оцени храната, която се предлага там. Мисията на кулинарния гуру е родителите да се образоват на тема какво трябва да ядат малчуганите.
 

„Сега пиша здравословни рецепти за деца. Ястията трябва да са интересни  и да изглеждат добре, защото децата ядат с очите си. От май месец ще обикаляме училищата, за да видя каква храна се предлага на децата. Искам да покажа на родителите как хранят децата им”, сподели той пред Нова телевизия.
 
Скоро той ще се заеме и с добре познато начинание - да подаде ръка на отчаяни ресторантьори, чийто бизнес виси на една салфетка разстояние от провала. Шеф Манчев тръгва на спасителен поход из България за пети пореден път с новия сезон на „Кошмари в кухнята“. За четири сезона време екипът на предаването посети повече от 30 населени места и тества потенциала на 45 ресторанта. Желаещите да получат тласък в клиентелата и оборота на заведението си могат да се запишат на мейл адрес [email protected] ntv. bg.