Уебкам моделка разкри детайли около своята кариера. Преди бляскавия свят на работата пред уеб камера, 29-годишната Лола-Роуз Къртис работела в обласста на човешките ресурси около 5 години.

Всичко се променило за красавицата, когато изпаднала в депресия и тревожност, след като загубила баща си в тийнейджърските си години. След това тя се борила с психичните си проблеми в продължение на много години, а през 2017 г. Лола се опитала да вземе в ръце живота си.
 Тя се съвзела и насочила вниманието си към нова професия, която да й помогне да се справи с депресията. Сега Лола работи за агенция Off The Record Cam Model Agency, където получава „невероятна подкрепа“.

Тя каза пред Daily Star Online: „Когато работех в набирането на персонал, имах огромни отговорности. Имах сериозни цели, които исках да изпълнявам, но това беше трудно поради липсата на хора, които искат да работят. Преди да стана уебкам модел, работих в отдел човешки ресурси в продължение на пет години".
 "Изпитвах онова ужасно чувство в неделя вечер, мразейки факта, че ще отида на работа в понеделник", добавя тя.

Лола-Роуз споделя, че уебкам индустрията я е направила по-добра в леглото. Тя работи това вече повече от две години.

„Винаги съм била екстроверт що се отнася до секса… Близо две години по-късно съм се отказала от всякакви лекарства за психично здраве и съм по-щастлива и по-здрава отвсякога", споделя тя.
 Тя добавя: „Клиентите ми са ми помагали изключително много, тъй като разговаряхме за сексуални фантазии и желания. Така аз се изключвах от „нормалния" живот. Потъвам в свят, който ми е интересен. Не ми се струва, че „работя“, чатим си за неща, на които се наслаждаваме и така научавам повече за света на секса, което е едно лично удоволствие".

„Имам истински отношения и приятелства с клиентите си. Много от момчетата, с които разговарям, ме проверяват по време на тази пандемия, тъй като знаят, че имам проблеми с психичното здраве", казва още тя.

Превод: БЛИЦ