За някои от зодиите шопинг турът по магазините е истинска терапия. Те се чувстват по-добре, когато пазаруват и могат да прекарат часове, пробвайки дрехи, обувки, разглеждайки бижута, чанти, аксесоари. Вижте кои са те.

Телец

Няма Телец, който да не е обсебен от парите, дрехите, лукса, модата. Те харчат много за покупки по магазините и държат винаги да са стилни и елегантни. Управлява ги Венера - планетата на лукса, така че не е изненада, че обичат красивите и изтънчени предмети, бижута, облекла. Интересното е, че все пак са много добри и в спестяването. Могат да спестяват колкото трябва, за да си позволят нещо луксозно.


Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Лъв

Лъвовете държат да правят впечатление и винаги да блеснат с дрехи и аксесоари. Те са екстравагантни и винаги изпъкват с избора си на тоалети. Обожават модата и следят тенденцията. Сякаш имат природна нужда да пазаруват. Когато нещо стане хит и хората му се любуват, Лъвовете трябва да го купят. Винаги биват забелязвани от другите.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Везни

Везните имат невероятен вкус, всеки признава това. Стилът им винаги е на ниво, елегантни са и подбират много добре дрехите и бижутата. Дори когато не са се нагласили много, пак могат да изглеждат зашеметяващо и елегантно. И те са управлявани от Венера - планетата на красотата и държат много на естетиката. Искат да са заобиколени от красиви вещи, които ги вдъхновяват.

Източник: teenproblem.net