Съпругата на изнудвания от Тодор Давидов айтоски бизнесмен Асен Атанасов-Ариф изригна срещу Софи Маринова и нейния любим. Според Еленка, Гринго е застрашил живота на внуците й.

„Паднал е толкова ниско тоя бездомник, че се канеше да убие дори внуците ми. Куршумът щеше да улучи най-малкия, който спеше до прозореца. Без малко, улучи терасата”, написа Еленка в социалната мрежа.

Жената явно визира стрелбата по семейния палат, след която беше арестуван Тодор Давидов. Срещу Гринго все още не са повдигнати обвинения за куршумите, засипали фасадата на имението в ромската махала, като разследването по случая продължава. 

„Лъжкиня! Колко умело лъже, циганка долна! Гледаш в очите на хората и лъжеш”, каза Еленка по адрес на ромската певица.
 


По всичко личи, че жената на Ариф доста се вълнува от развоя на делото срещу Гринго. Профилът й е пълен с публикации за ареста на Давидов. Семейството й обаче категорично отказва да говори с медиите. Още след стрелбата фамилията на Ариф всячески се опитваше да прогони дошлите на място журналисти. 

Преди седмица Тодор Давидов беше арестуван заедно със Стефан Сливков за изнудване и заплахи с убийство срещу Асен Атанасов. Гринго е обвинен за поръчителство и подбудителство и ако бъде признат за виновен, може да получи от 2 до 8 години затвор, както и от 3 000 до 5 000 лв. глоба.

Неговите адвокати вече два пъти опитват да го измъкнат от ареста, но без успех. Не е изключено Гринго да се сдобие и с ново обвинение след екшъна, който сътвори днес, в съдебната зала в Бургас. 

Ако бъде доказана вината му и за среднощната атака по дома на Ариф, положението за възлюбения на Софка ще стане направо плачевно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг