Издирването на 17-годишна Ивана от Дупница продължава без успех. В същото време в социалните мрежи бяха открити още нейни профили.

Беше съобщено, че преди изчезването си тя е оставила раницата си по миналия четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

Както БЛИЦ съобщи, преди дни до тунела на E-79 беше открито розовото яке на ученичката. 

Десети пореден ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Досега от момичето не са открити никакви следи.

Идеята е търсенето да бъде основно в района на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е много голям и е с гъста трева и бодливи храсти.

Организаторите споделят, че има много хълмчета и дерета. В района има десетки изоставени къщи, които ще се проверят. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, резултат все още няма.

Кметът на Дупница разтърси България с думи за мистериозно изчезналата Ивана

Междувременно в профилите на Ивана в социалните мрежи е забелязана активност. Профилната снимка в единия е сменена. 

На един от тях са публикувани десетки клипчета дни преди Ивана да изчезне. На едното от тях се вижда как тя танцува на поп-фолк песни. На друг показва неприличен жест. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук