Нова много важна следа може да ускори разследването за шесторното убийство в Нови Искър, научи БЛИЦ. Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, който е заподозрян за кървавата екзекуция.

Според една от версиите килърът имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения.

Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи. Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър. За него се знае, че е добър планинар. Също така се интересувал от военни тактически действия. Неотдавна се върнал от чужбина и най-вероятно е следил семейството няколко дни, преди да нападне къщата в Нови Искър. 

Междувременно още вчера МВР отправи молба към всички граждани, които имат информация за издирваното лице за престъплението в град Нови Искър, да я подават. Това заяви на брифинг Антон Златанов, зам.-директор на СДВР.

Полицията продължава денонощната работа по случая и се очаква в най-скоро време сочения за екзекутор да бъде заловен.