Скандален случай разтърси Бяла Слатина вчера. 22-годишна жена обвини адвокатa си в сексуален тормоз, пише BulNew. За шокиращото изживяване в кантората на Калин Кънчев в центъра в града разказа самата потърпевша Селесте Емилова, която вече е подала жалба в полицията. 


                                      Калин Кънчев

Вчера сутринта младата жена посетила адвокат Кънчев, за да оформят документите по делото срещу бившия й съпруг за издръжка на децата им. По думите й обаче визитата не минала според очакванията.

„Направи ми впечатление, че през цялото време Кънчев ме гледа странно и се подсмихва. След като написахме всичко станах да си ходя, а той ме спря и ми каза: „Аз казвал ли съм ти, че те харесвам“. Заключи вратата и седна до мен, хвана ми ръцете и започна да ме дърпа, да ме мачка и да се опитва да ме целуне. Опита се да ми съблече блузата, като не преставаше да ме целува и да ми говори, че ме харесал отдавна. Изведнъж си свали дънките, извади си пениса и поиска да му правя орална любов с думите „една свирка ще ми направиш само“. Казах му, че нищо няма да му направя и се молех да отключи вратата и да ме пусне, а той взе да ме подканя да легнем на дивана и само да се целуваме“, разказва Селесте пред врачанската медия.

Тя казала на адвоката, че роднините й я чакат в кола пред офиса и го заплашила, че ще крещи, ако не я пусне. Тогава той отключил вратата и Селесте веднага побягнала и разказала на роднините си за станалото, след което подала жалба в полицията.

По-късно същия ден младото момиче и роднините й се върнали в кантората на адвоката, за да му пискат сметка за стореното /на видеото/. По думите на Селесте адвокатът бил употребил алкохол, а в края на срещата им се качил в джипа си и потеглил на някъде. 

В града адвокат Калин Кънчев е известен като любител на чашката, като преди три години е имал проблеми със закона и срещу него е била подадена жалба. Самият той обаче каза, че обвиненията на момичето са измислица. 

„Всеки може да се оплаква от каквото си иска. Нищо не е ставало в кантората ми, нищо не е имало. Това са някакви измислици и глупости“, заяви Кънчев и допълни, че и той ще подаде жалба срещу Селесте и роднините й за заплахи за убийство, които му били отправили.

В момента в полицията в Бяла Слатина е започнато разследване по сигнала на 22-годишната жена. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!