Шофьор мина с колата си от мястото край Аксаково, Варна, където се е случила тежката катастрофа с автомобил на НСО, в който се е возил и Кирил Петков.

Именно там на място загина шофьорът на другия автомобил, участвал в ПТП-то. Жена му пък беше откарана в болница в тежко състояние

В рамките на видео от 10 минути, шофьорът преминал през мястото на тежката катастрофа дни по-късно, показа в социалните мрежи как изглежда пътят и какво е ограничението, пише novavarna.net.

Прикриват ли се следи: Ето какво изникна на мястото на катастрофата с джипа на Кирил Петков

Ясно се вижда на една от табелите, че ограничението е 60 км/ч, а не 90 км/ч, както се тиражирало в някои медии.

„Тук по този път, качвайки се нагоре миналата година през май месец, си позволих да вдигна 80 км/ч и бях глобен с 300 лв. Ако ограничението тук е 90 км/ч, да ми върнат парите…

Пътен експерт посочи 2 причини за трагедията с Кирил Петков край Аксаково

Моите съболезнования на семейството на човека, който е починал. Ето в момента се спускам надолу и ви правя видео. Да видите за какво става въпрос… Да видите каква видимост има на завоя!

И няма как човекът да не е спрял на стопа, защото тука движението не спира. И при положение, че човекът е от Аксаково, той знае много добре какво движение има тук. А те казаха, че той не е спрял на стопа…“, казва мъжът, заснел видеото.