Джапанките в сака и билет за влака, слънцето те чака - хайде на море, пееше Кали в едно от летните са парчета преди години. Въпреки че песента се бе превърнала в хит, очевидно имаше един сериозен пропуск –дюшекът.

Двама пловдивчани днес събраха погледите на всички пътуващи към Родното Черноморие с огромно розово надуваемо фламинго, метнато върху автомобила им. Снимки с необичайната гледка бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари.

Тази СНИМКА от плажа на Слънчев бряг взриви мрежата

Дюшекът е последен писък на плажната мода. За да го придържат обаче, младежите опасно са се провесили през прозорците на аудито.
„Уникални, а къде е полицията???”, пита Снежана Стоянова, която е публикувала снимката.

Част от коментиращите я обвиняват, че с този кадър ще развали почивката на младите мъже. Други обаче са категорични, че подобно поведение не трябва да се толерира, уточнява trafficnews.bg.

„И ако някой от тези ентусиасти се изтърси на пътя и следваща кола го прегази, или някой камион мине и го забърше какво правим, кой е виновен? Цял живот някой да страда, защото някой келеш решил да се прави на пич.

Има си време и място, където да изпъкват. Който иска да си трайка, но добре че има и хора, които мислят с главата”, коментира Gerry D.

„Тия надуваемите, каквито са големи, ако вземат случайно да изхвърчат, могат да направят голям сакатлък. Спокойно могат да ги пренесат ненадути в багажника и на плажа да ги надуят”, допълва Александър Топалов.