Стефани Стефанова и Страхимир Анков снощи бяха избрани за „Мис и Мистър Козлодуй 2018”, съобщи организаторът на конкурса Иво Йосифов, съобщава "Булнюз".

Най-красивите млади хора в атомната столица бяха избрани сред 8 момичета и момчета на възраст от 15 до 25 години. Техни първи подгласници станаха Вероника Йорданова и Кристиян Кръстев. На третото място останаха Памела Михалкова и Марин Тодоров. Лица на „X Model Group” пък станаха красивите Кристън Петков и Катерина Ермакова.

Надпреварата за красота в Козлодуй е част от веригата, която ще избере новата „Мис България”. От тук започна търсенето в Северозапада на новата победителка в престижния конкурс. През следващите 2 месеца предстоят конкурсите във Враца, Монтана, Видин, Белоградчик, Бяла Слатина и Лом.

След като Стефани Стефанова грабна короната, тя ще вземе участие в „Мис и Мистър Северозападна България 2018” във Видин. А през ноември ще се състезава и в конкурса „Мис България”. 


Тази година в състава на журито в Козлодуй беше сексапилната „Мис Силикон на десетилетието“ Джулиана Гани, която „запали” The River complex с горещото си тяло. Член на журито беше и притежателят на правата на конкурса „Мис България” - Ирина Папазова, която преди броени дни спечели титлата “Мисис Туризъм Европа 2018” на световен конкурс, който се състоя в Малайзия. Тя представи гордо България, облечена както в народна носия, така и в елегантна вечерна рокля от дизайнера Христо Чучев. 

Останалите членове на журито бяха  фитнес инструктора Илиян Найденов, Емил Тодоров –  представител на Община Хайредин и ФК „Огоста” /Хайредин/, Стилиян Чомаковски – бизнесмен, Христо Казаков, най-добрият тенисист в Северозападна България, от тенис академията на Новак Джокович в Белград. 

Красивите букети бяха подсигурени от бутик за цветя и подаръци „Невена”. За победителите в бляскавата надпревара имаше осигурени много награди. Водещата на събитието – офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието.

След награждаването на новите най-красиви младежи на Козлодуй започна купон, който продължи до късно. Градусът на доброто настроение остана във владението на гореща музикална програма – D.J. dance and music party.