Задръствания се образуват на входно-изходните точки на Варна в посока София, Добрич, Бургас и курортните комплекси. Причината се крие в продължаващите полицейски проверки, предаде „Фокус“.

Ексклузивно ВИДЕО от бягството на затворника Борис разкри шокиращи неща! 


По непотвърдена информация органите на реда проверяват автомобилите във връзка с издирвано лице. Проверките във Варна започнаха още вчера, след като полицията съобщи, че издирва затворник, напуснал обекта в покрайнините на Ловеч, на който е работил, в четвъртък сутринта. 

Само в БЛИЦ: Подозират, че избягалият пандизчия ще се укрие при... 

48-годишният Борис Ангелов Иванов е излежавал 13-годишна присъда за блудство и кражби, влязла в сила от март 2011 година. Той е работил на обект заедно с още 4-ма лишени от свобода на територията на бивше млекопреработвателно предприятие, намиращо се в покрайнините на град Ловеч. 

Става страшно: И жандармерия дири духналия затворник 

Мъжът е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение, продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татуrровка – червена целувка. 

От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания или го забележат, да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!