Риалити форматите са едни от любимите проекти на телевизионните зрители. В последните години в България се излъчиха както множество родни продукции, така и проекции на големи западни формати. Те несъмнено родиха запомнящи се участници, които се превърнаха в любимци на зрителите, предава "Дарик".

Това важи в пълна степен за двойките, които ги свърза общ риалити формат.

Поли и Митко


Поли и Митко участваха в последния сезон на „Един за друг“. Въпреки че не победиха в предаването, те спечелиха нещо по-важно, а именно симпатиите на зрителите. Поли е детски учител, а Митко – пожарникар.

 

Най-съкровената им мечта беше да имат собствен дом, която вече е факт. Преди броени дни те качиха снимка в Instagram профилите си, на която са застанали пред къща и държат ключове в ръцете си.

Тина и Станимир


Тина и Станимир също са участници в шоуто за двойки „Един за друг“, но във втория сезон. Двамата са от Харманли, но от няколко години живеят в Англия. Там Станимир е шофьор на популярни бизнесмени, а Тина работи във фирма, занимаваща се с почистването на домове.

 

Голямата страст на двойката са пътуванията, което може да се види и от профилите им в Instagram.

Евгения и Ваня


Евгения и Ваня Джаферович са семейство от над 12 години. Не е тайна, че и двамата са участвали в Survivor, макар и в различни сезони. Евгения взима участие в Survivor през 2008г., когато е едва на 18г. Ваня е големият победител в Survivor: Камбоджа през 2014г. 

 

Запознанството на двамата обаче не е обвързано с риалити формат, а с… Facebook. Евгения намира случайно профила на Ваня и решава да му пише на английски, защото не подозира, че той знае езика ни. Той и отвръща на чист български и така започва всичко.

Ганка и Ванко


Ванко или по-популярен в социалните мрежи като vanko_pumprun  е атлет и фитнес инфлуенсър. Той взе участие в последното издание на Survivor. Там не успя да се пребори за победата, но се пребори за сърцето на една от участничките – Ганка. Тя е Software developer.

 

Двамата стават по-близки след формата, а отношенията си признават чрез обща снимка в Instagram, която носи описание: „Отговорът“, в отговор на всички въпроси на последователите им.

Красимира и Димитър


Димитър Калайджиев и Красимира Цочева са участници във „Фермата 5“. Искрите между тях пламват още зад оградата на фермата, но тогава Красимира има човек до себе си.

 

След формата обаче двамата се събират и така до 2020г., когато се появиха слухове, че са разделени. Към момента обаче двойката е по-щастлива от всякога, което е видно от общите ми пътешествия и начинания.