Комедийният актьор Николай Станоев ще заеме поста на Митко Павлов в шоуто на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ".

Първият епизод от новия сезон на предаването се завръща още тази седмица, на 22 януари, като началото му ще бъде дадено в 21 часа.

Обзор на интересните теми от страната и света, оригинални отговори на зрителски въпроси, зададени в личните профили на актьора в социалните мрежи в рубриката "Аз само да попитам" - това ще бъдат акцентите в предаването на Станоев.

Водещият ще посреща на свой терен и популярни личности, като ще си поставя за цел да ги представя в необичайни ситуации. Сред първите, които ще се изправят срещу предизвикателствата комика, са Любо Киров и Невяна Владинова.

Ники Станоев е актьор и популярен стендъп артист. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър "Иван Вазов". Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването "Шаш", а в последствие става репортер в "Полет над нощта" по БНТ.

Сред по-популярните роли на Станоев са в "Домашен арест", "Порталът", "Хелбой" и др. 

Известно време комикът се изявяваше и в "Шоуто на Слави". Той стана част от екипа след като спечели поредното риалити на Дългия “Народен артист”.