Като актриса, певица, бизнес дама и световна икона, животът на Дженифър Лопес изглежда почти перфектен. Но поддържането на добра кариера и здраво семейство невинаги е лесно и приятно.

Изпълнителката разказа в интервю за списание WSJ, че не малко пъти е имала проблеми с отглеждането на децата си. Джей Ло е майка на 12-годишните близнаци Еме и Макс, които са родени от брака ѝ с Марк Антъни.

Двамата изпълнители се развеждат през 2014 година, но продължават да поддържат приятелски отношения и да споделят грижите за децата си.

Джей Ло призна, че децата често й казват, че не харесват част от живота й. Близнаците е трябвало да се справят с постоянното отсъствие на родителите си, които са изпълнители, да бъдат постоянно напът през множество градове и да пропуснат част от детството си, защото пътуват с мама и татко към следващото шоу.


„Мислиш си, че се справяш добре, но постоянно бързаш, работиш, а те ходят на училище и всички сме постоянно на тези електронни устройства. Даваме им един страхотен живот, но понякога децата ни просто имат нужда от нас самите“, казва Лопес.

Тя добавя, че всеки родител трябва да забави темпото и да се опита да се свърже повече с наследниците си. Признава, че е щяла да пропусне много неща, ако коронавирусът не е затворил целия свят.

Все пак, Джей Ло много добре разбира, че децата ѝ няма винаги да останат малки и трябва да се примири с факта, че те ще започнат самостоятелен начин на живот.

„Имам чувството, че всички остаряхме с три години по време на пандемията. Видях Еме и Макс как от млади и наивни се превърнаха в зрели хора“. Малчуганите постепенно започнали да разбират, че светът не е много розов и има неща, които могат да ти бъдат отнети по всяко време.

Въпреки изолацията, Лопес продължава да е една от най-заетите знаменитости. Тя работи по последния си филм „Marry Me“, в който участва с Малума, сътвори собствена линия козметика, съюзи се с годеника си Алекс Родригес, за да пуснат уелнес марката Him & Hers и все още планира предстоящата си сватба.