След като Краси Радков получи национален ефир като водещ на „Маскираният певец“ всяка събота вечер и жена му Станислава може да се похвали с нова работа. Тя стана репортерка при Мира Добрева в предаването „Отблизо“, а заявката е тя като млада майка да разказва историите на родители, като гостува у тях.

Първа бе жената на Наум Шопов Теа, която очевидно не отказва покани и може да бъде видяна навсякъде - от Гала, през Цитиридис, до „Отблизо“. В предаването й Станислава, и титулярната водеща Добрева се бяха решили в червено, но докато Мира без дълга рокля, Станислава показа слабите си крака в мини пола.

През 2018 година тя и Радков станаха родители на единственото си дете Теодор, когато чакаха цели 16 години. Станислава се изявяваше инцидентно като актриса по свободните сцени и в сериали като „Откраднат живот“. Сега и тя ще гради телевизионна кариера като мъжа си, който показа доста слабо водене в „Маскираният певец“, пише hotnews.bg.

Дали защото не се чувства на мястото си или просто не си дава зор, но Радков разсмива публиката само с лапсусите си и се държи доста неадекватно. Зрителите масово жалят за Зуека, с когото Геро бе много по-подходящ за двойка.