Михаела Филева се е стопила до критичните 47 кила в битка с анорексията. За ръста на певицата от 175 см теглото й е повече от фатално. Хубавицата от няколко месеца е кожа и кости и въпреки че прилича на клечка, не спирала да пази диети и да твърди, че е закръглена, твърди „Таблоид“.
 

Брюнетката прикрива „дебелото“ с широки панталони и гащеризони. Откакто се раздели с рапъра Павел Николов и се залюби с чаровния диригент Максим Ешкенази, красавицата съвсем е залиняла, клюкарят в гилдията.

Плевнелиев разкри огромна тайна около бременността на Деси Банова!

 Михаела карала по цял ден на фрешове, плодове и чат-пат салата. В началото на кариерата си 27-годишната болярка споделяше, че се поддържа единствено с танци. Тогава обаче имаше значително по-апетитни форми от днес.
 
Сега е абсолютно плоска както отпред, така и отзад. Това не е никак женствено, въпреки че тя е много красива. Филева свалила близо пет килограма само в последните месеци от притеснения, че е дебела и новата й половинка няма да я харесва. Други коментират, че отслабнала от нерви, задето се е захванала с женен мъж с дете.