Само преди няколко дни стана ясно, че „Ку-Ку Бенд“ тази година ще тръгне на турне. Във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ Евгени Димитров – Маестрото обяви, че началото на голямото турне ще е на 22 юни в Панагюрище, следва Велико Търново на 3 юли, 7 юли Ямбол, 10 юли Бургас, 21 юли Сандански, а 28 юли Варна.

Оказа се обаче, че има и още по-голяма и неочаквана новина. Шоуменът, певец и лидер на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов няма да бъде на турнето и няма да радва публиката с песните си.

До днес не се знаеше защо това е така. Но сега Маестрото разкри причината за отсъствието на Трифонов.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

„Това не е първата изява на „Ку-Ку Бенд“ без Слави Трифонов“, заяви Маестрото в сутрешния блок на bTV и допълни: „Имахме много такива изяви, но да на турне за първи път ще бъдем без него“.

По думите му причината за отсъствието на Слави е следната: „Той има други ангажименти. Всички знаем какви са те. Ние уважаваме това негово решение“.

„Надявам се по-нататък да имаме общи изяви, защото знам какво означава Слави на сцената“, каза още Евгени Димитров.

„С абсолютно разбиране прие това решение да направим турне без него. Винаги е подхождал с разбираме. Сега такъв е моментът. Той ми разбира и ние него разбираме“, допълни той.

И балета няма да вземем. Искаме да наблегнем на музиката“, категоричен бе Евгени Димитров – Маестрото.