Рапърът Кристо заплашва певицата Невена Пейкова заради неизпята песен. Кристо предложил на певицата заедно да направят песен, което тя приела с удоволствие, пише вестник "ШОУ".
След като чула парчето, което Кристо й дал, Пейкова не го одобрила и предложила да направи нещо по-добро. За целта се доверила на популярен бийтмейкър, който се съгласил да съдейства срещу заплащане, каквото обаче не получил. Според запознати парите трябвало да брои Кристо.

Близки до рапърът издават,м че той искал да изкара повече пари от клипа към песента, нищо, че парчето официално вече имало спонсор. Едва ли не искал сам да снима за малко пари, а накрая да вземе повече. Дори се опитал да лобира пред него в музикалната компания, за която работи.

От обкръжението на певицата споделят, че по телефона Кристо е вдигнал страшен скандал на изпълнителката. „Ако си пуснеш парчето без мен, ще те разсипя“, гласяла една от заканите. 

Кристо поискал от Пейкова, ако все пак иска парчето й да стане факт да му брои 2000 лева за музика и още 5000 за бийт, при положение, че тя е създала парчето, а останалото да плати той. 

Невена искала клипът да бъде заснет от Люси Иларионов, но Кристо категорично бил против. Говори се, че рапърът не е в добри отношения с режисьора, защото и на него дължал пари.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!