Уулвърхемптън завърши 1:1 у дома с Тотнъм в мач от 15-ия кръг на английската Висша лига. "Шпорите" поведоха с гол на Танги Ндомбеле (1) още в първите секунди, но изтърваха победата в края. Роденият във Франция мароканец Ромен Саис (86) донесе точката на "вълците".

Секунди преди изтичането на първата минута при разбъркване след корнер топката бе върната към Танги Ндомбеле, който с удар извън наказателното поле даде преднина на гостите. Те имаха шанс да удвоят аванса си в 13-ата минута, но Серхио Регилон не намери очертанията на вратата.

"Вълците" пропиляха своите шансове през първата част в 27-ата минута след неточен удар на Фабио Силва и в 40-ата минута при шут на Даниел Поденс и спасяване на Юго Лорис.

Второто полувреме не предложи много голови положения. След неточни удари на Ерик Дайър от гостите и Рубен Невеш от домакините се стигна до 86-ата минута, в която Саис се разписа с глава след корнер и изравни за 1:1, оформяйки крайния резултат.

След равенството Уулвърхамптън събра 21 точки на 11-ото място. Тотнъм пък пропусна да се завърне в топ 4 и остава на петата позиция с 26 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ и КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА