Константин Папазов вече предприе първа стъпка като селекционер на националния отбор по баскетбол, макар и официално да не е обявен от федерацията. Тити връща близнаците Деян и Калоян Иванови (б.р. - преди време им беше треньор в "Левски"), които са известни с буйния си нрав. Спецът информира, че вече е разговарял с двамата.

"Тe искат да направят всичко възможно, много ги боли", коментира ексцентричният спец.

Кандидатурата на Тити бе издигната пред Управителния съвет на централата от спортния директор на Лукойл Академик Сашо Везенков.

"Виновниците за провалената последна квалификация ще бъдат следени много сериозно. Става въпрос за дисциплина и потискане на егото. Те си знаят кои са, ще се разпознаят. Може да имат свободно лято", закани се Папазов.

"Имаме прекрасни трима млади играчи, които за възрастта си са в първите 10 на Европа - Павлин Иванов, Димитър Димитров и Александър Везенков. Те са бъдещето на българския баскетбол. Аз мога да си позволя лукса да им се даде кредит на тях. Те ще бъркат, но в тях е бъдещето. Щом сега са сред най-добрите в Европа, ще бъдат отново и при мъжете. И за нас е важно да не ги спрем", каза още считаният за сигурен нов национален селекционер.